- dvě filátka čerstvého lososa
- hrst baby špenátu
- hrst nasekaných mandlí
- citron
- olivový olej
- sůl, pepř
Postup:
Lososa potřeme olivovým olejem, osolíme, opepříme, lehce pokapeme citronovou šťávou a vložíme do zapékací mísy vytřené olivovým olejem.
Baby špenát nasekáme na menší kousíčky a v misce smícháme s nasekanými mandlemi. Směs na filety pečlivě přitiskneme.
Pečeme v troubě předehřáté na 180°C, dokud nebudou mandličky zlatavé, přibližně dvacet minut.
Škoda,že to neumím dostatečně ocenit,protože ryby nejím..:D Každopádně se vsadím, že kdybych jedla, tak se budu olizovat a nafocený to máš zase krásně.:)
OdpovědětVymazatSouhlas s Netty, kdybych nebyla vegetarián, už předehřívám troubu :D :) Vypadá to nádherně :)
OdpovědětVymazat